Bezoek ons op Orgatec 2014!
Bezoek ons op Orgatec 2014!
Van 21 t/m 25 oktober 2014 vindt in Keulen de vakbeurs Orgatec 2014 plaats. Deze toonaangevende vakbeurs toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het moderne kantoor en faciliteiten.

Dit is de uitgelezen kans om u te laten inspireren door de vernieuwde Lande-collectie. We tonen u nieuwe modellen en geven u graag uitleg hoe deze toegepast kunnen worden. Alle vragen die u over de inrichting van het moderne kantoor heeft, kunt u ter plekke stellen aan onze specialisten.

Wij verwelkomen u graag op onze stand. U kunt ons vinden in hal 11.2, stand B060.

Nog geen tickets? Bestel ze hier

Nieuwe Modellen

Op Orgatec 2014 presenteren we naast een aantal bekende modellen ook 3 nieuwe modellen. Wij geven u hier alvast een exclusief voorproefje.

Toro
Cabinet 45
T-pad











Toro is een all-in-one statement. Ideaal om ergonomisch te zitten, of gewoon even te leunen. Met handige schrijftafel en een kapstok. Het is een werkplek, een praatstoel én een opvallend object.

Een sympathiek beest van gelakt houtwerk met strakke stoffering. Zo uitnodigend, je gaat er vanzelf op zitten.

Alles wordt uit de kast gehaald om het vakmanschap en het productieproces te laten zien. De schoonheid van eenvoud. Zichtbare vouwnaden, metaal en laspunten. Een oog-strelende constructie.

Cabinet 45 past in elk interieur. Het geeft een bijzonder accent aan de ruimte. Serieus met een knipoog.

Een snelle krabbel, iets schetsen, een idee verduidelijken. Op papier kan het allemaal. De T-pad is ervoor gemaakt. Een sterke combinatie van gebogen staal, gepoedercoat in kleur, een ring van vilt en een schetsblok.

De T-pad schuif je er gemakkelijk bij. Overal waar een bijzettafel en goede ideeën nodig zijn.




Europese lancering
"Canvas Collage” tapijtcollectie

Op onze stand combineren wij onze meubelen met de nieuwste tapijtencollectie van Ege Carpets, "Canvas Collage”. Deze collectie is ontworpen door de Nederlandse designer Nicolette Brunklaus. De collectie beleeft op Orgatec 2014 haar Europese première. We zijn dan ook trots dat wij u deze collectie op onze stand mogen tonen.

Wilt u meer weten over "Canvas Collage”? Op donderdagmiddag 23 oktober zijn vertegenwoordigers van Ege Carpets aanwezig op onze stand om al uw vragen te beantwoorden.


Meet & Greet Nicolette Brunklaus

Wilt u Nicolette Brunklaus, de designer van de "Canvas Collage” tapijtcollectie, ontmoeten? Dat kan! Op donderdag 23 oktober om 14.00 uur zal zij aanwezig zijn op onze stand om meer te vertellen over de door haar ontworpen collectie. Wij nodigen u graag uit hierbij aanwezig te zijn.

Datum: 23 oktober 2014
Tijd: 14.00 uur
Locatie: Hal 11.2, stand B060


Bezoek onze stand | Download de plattegrond