Casual

OpenContent

Casual: multifunctioneel en divers

De plek waar we dagelijks werken heeft grote invloed op ons welzijn. Het is prettig als je je thuis voelt op je werkplek. Ook bezoekers zijn meer op hun gemak in een zakelijke omgeving met huiselijk comfort. De meubelserie Casual maakt dit gevoel waar. Kenmerkend voor de Casual is de knik in de rugleuning die je als het ware omarmt.


Nog voordat je gaat zitten, geeft de stoel je al een gevoel van comfort. De serie Casual is multifunctioneel. Door de grote variatie aan verschijningsvormen en onderstellen kan de stoel op bijna elke plek worden ingezet: vergaderruimtes, ontmoetingsplaatsen, winkels, wachtruimtes of de thuiswerkplek.


Meer over de Casual   

Collectie
Uw project succesvol inrichten met modulaire meubels? Succesvolle projectinrichting? Bij Lande bent u aan het juiste adres voor banken, fauteuils, concentratie-units, zaalstoelen, stoelen, tafels, verlichting en kasten.
Altijd een oplossing
Van het bedrijfsleven en onderwijs tot de openbare ruimte en hospitality; voor iedere omgeving vind je samen met ons een passende oplossing, Lande staat voor een optimale omgeving waar mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en verbonden zijn met elkaar.
Let's connect
Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie met concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels en biedt daarnaast maatwerkmeubilair zoals balies aan. Met Lande projectmeubilair creëer je de optimale werkomgeving. .