Fundamentals

Multifunctioneel kastsysteem

Het is gemakkelijk kiezen met de presets van Fundamentals. Fundamentals is een multiflexibel en multifunctioneel kastsysteem. Even tijdloos als opvallend. Laat je creativiteit de vrije loop. Met de presets heb je vele voorgestelde keuzemogelijkheden in formaat, het aantal vakken, deurtjes, legplanken en functionele inbouwelementen.

De Fun Elements van Fundamentals zijn functionele inbouwelementen, waarmee je het kastsysteem één of meerdere functionaliteiten geeft. Je hebt keuze uit de volgende onderdelen: paneel met garderobehaken, paneel voor een presentatiescherm, magnetisch whiteboard, kurkboard, gestoffeerd pinboard en paneel met papierrol. Met de Fun Elements creëer je een persoonlijk kastsysteem dat perfect past in je setting en toepassing.


Lees meer   

Ruime keuze presets

Fundamentals Basic: basis kastopstelling. 
Fundamentals Basic Flex: vastgestelde presets met twee invullingen per kastopstelling.
Fundamentals Fun in 3 mogelijkheden: 
Fundamentals Wardrobe: inclusief paneel met garderobehaken.
Fundamentals Brainstorm: inclusief magnetisch whiteboard, kurkboard (naturel), gestoffeerd pinboard (Camira Blazer) of paneel met papierrol. 
Fundamentals Presentation: inclusief paneel voor een presentatiescherm.

Bekijk presets in productbrochure

Geef je ideeën de ruimte

Het is tijd voor een re-set. Ook in de werkomgeving en daarvoor is verbinding nodig. Om kennis en ideeën te delen, elkaar te inspireren en enthousiasmeren. Als vertrekpunt voor de projectontwikkeling delen we graag inspiratiesettings met je. Precies waar de ruimte om vraagt. In deze Re-setting vind je alle inspiratie rondom de Fundamentals. Met alle ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning en werken. Daag ons gerust uit, wij zien overal mogelijkheden en denken graag met je mee. 

Lees re-setting

Ruime keuze presets
Met de presets heb je vele voorgestelde keuzemogelijkheden in formaat, het aantal vakken, deurtjes, legplanken en functionele inbouwelementen.
Meer over Fundamentals
In de brochure vind je onder andere informatie over: designstory, specificaties, stalen, ecopaspoort en beeldmateriaal ter inspiratie. Benieuwd naar onze nieuwe productbrochure van de Fundamentals?
Hoogwaardige materialen
Een ruime keuze aan hoogwaardige materialen, ontelbaar veel afwerkingsmogelijkheden. Bij Lande vind je gegarandeerd een creatieve, inspirerende en functionele oplossing van topkwaliteit.