Lande | Fabrikant projectmeubels voor projectinrichting

House of fun

Inspiratie nodig als vertrekpunt voor je projectontwikkeling? Die delen we graag met je. Samen vinden we vast de beste oplossing: van handige bijschuiver tot modulaire bank. Precies waar de ruimte om vraagt. In een fijne werkomgeving is ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning, werken en gastvrijheid.

Je wilt snel kunnen schakelen om dit naar wens in te richten. We helpen je hierbij graag verder. In onze eigen fabrieken in Schijndel, België en Turkije produceren we een brede collectie die uitblinkt in afwerkingsmogelijkheden en die bekend staat om haar hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Ontdek onze projecten die we gerealiseerd hebben in onze video House of fun!


Bekijk video projecten House of fun   

P-con

Professionals krijgen in de pCon.catalog toegang tot de Lande 3D modellen en configuraties in DWG formaat en kunnen deze direct toevoegen aan hun interieurontwerp in pCon.planner. Van het intekenen van 3D-ruimtes en het plannen van inrichting tot het maken van fotorealistische visualisaties.

Naar pCon.planner

Re-setting

Het is de tijd van resetten, ook op de werkvloer, een ontmoetingsplek bij uitstek. In onze whitepapers delen we een aantal inspiratiesettings. Hoe zorg je voor een uitnodigende werkomgeving, waar mensen elkaar vinden als vanouds, waar de creativiteit spontaan opborrelt en iedereen zich comfortabel voelt?

Naar Re-setting

Stalenmap
Onze stalenmap helpt je een keuze te maken uit het grote scala aan afwerkings-mogelijkheden voor onze collectie projectmeubilair. Nog geen stalenmap in huis? Vraag 'm snel aan via sales@lande.nl.

Duurzaamheid
Bij Lande werken we actief aan een duurzame toekomst. Iedere dag opnieuw, in alles wat we doen. We produceren onze volledige collectie in eigen beheer en gebruiken daarbij uitsluitend hoogwaardige materialen. 
Laat je inspireren
Je bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Schijndel. Laat je inspireren door onze settings concentratie, dialoog, presentatie, ontmoeting, brainstorm, productiviteit, spel en gastvrijheid.