Nieuws | Nieuws bij meubelfabrikant Lande | Lande
Inspiratieboek
We kijken terug op een bijzonder jaar waar we samen mooie projecten hebben gerealiseerd. Deze realisaties delen we graag met jullie in ons Lande inspiratieboek. Boordevol inspirerende ruimtes waar mensen verbonden zijn met elkaar. ‘Lande brengt mensen samen’. Laat je inspireren door ons inspiratieboek.
Design District

Get a taste of Lande Design District 2021! Vol trots hebben we de nieuwste meubels in de nieuwe Lande kleuren op Design District in Rotterdam gepresenteerd in de Van Nelle Fabriek. Met onderstaande impressie krijg je de smaak een beetje te pakken van de Lande stand.


Maison et objet
5 dagen lang, van 9 t/m 13 september, zijn we aanwezig met onze stand samen met andere mooie meubelmerken op Maison & Objet. Kom Lande ontdekken op M&O, het evenement dat in het teken staat van de commerciële en creatieve uitwisselingen van deze internationale spelers. We ontmoeten je graag in Hal 6 op stand nr. I48 J47.
Nieuwe kleuren 2021
Met een frisse blik op materiaal en kleur verwelkomt Lande nieuwe standaard laminaat en poedercoat kleuren binnen de Lande materialencollectie. Ontdek ze allemaal: verschillende hout, marmer, beton en vergrijsde uni-kleuren. Ze nodigen uit tot het creëren van verschillende interieurstijlen, van warm natuurlijk tot zakelijk chic. Benieuwd naar meer inspiratie?
pCon planner
pCon planner is een gratis 3D-ontwerpsoftwaretool waarmee professionals hun inrichtingsideeën kunnen creëren. Gemakkelijk voor je 3D-modellen of het vormgeven van je ontwerp met fotorealistische visualisaties.
Het is tijd om te resetten
Bekijk ons online magazine Re-setting. Hierin delen we een aantal inspiratie-opstellingen met je, om je te inspireren bij het inrichten van je projecten. Op deze pagina vind je de laatste maar ook de eerde uitgebrachte whitepapers. Bekijk snel wat er allemaal mogelijk is!
3D-Warehouse
Zoek je inspiratie voor de inrichting van een interieur? In 3D-Warehouse vind je diverse presets die je snel helpen om een ruimte binnen in te richten. Handig! Ga zelf aan de slag en ontdek de vele mogelijkheden met onze collecties.
Maatwerk voor ieder interieurontwerp
Onze studiomedewerkers en interieurbouwers ontwerpen en produceren maatwerkmeubels voor ieder interieurontwerp. Voor het volledige traject, van inventarisatie tot aflevering, ben je bij Lande aan het juiste adres.
Zok het modulair pantry systeem
Dit is de keuken voor op kantoor. De basis van Zok is het solide metalen frame met modern werkblad. Deze kan uitgebreid worden met alles wat je in een keuken nodig hebt. Plaats een spoelbak in het werkblad of een vaatwasser, koelkast, enkele keukenkasten en diepe lades onder het werkblad. Vrij van de vloer, of juist tot de grond.
Onze vernieuwde showroom al gezien?
Je bent van harte welkom in onze showroom in Schijndel. Laat je inspireren door onze settings ontmoeting, gastvrijheid, dialoog, presentatie, brainstorm, concentratie, productiviteit en spel.