Pers
Nieuwe producten 2021

Voor een veelbelovende start van 2021 trekken we bij Lande alles uit de kast. Allereerst krijg je nu nog meer keus, want we breiden onze collectie uit met de veelzijdige Fundamentals, Casual en Z-barstool. Allemaal te vinden in onze perskit en op onze nieuwe website met onze productbrochures, compleet met ecopaspoort, waarin je alles leest over de duurzaamheid van deze producten.


Over Lande
Lande staat voor een optimale omgeving waar mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en verbonden zijn met elkaar. Hiermee vertalen we de wensen van onze klanten op het gebied van projectinrichting naar een creatieve, inspirerende en functionele oplossing. We doen er hierbij alles aan om de milieu-impact van onze activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken. Die zorg voor toekomstige generaties vinden wij als familiebedrijf heel vanzelfsprekend.
Re-setting
Het is tijd om te resetten! Bekijk onze whitepapers 'Re-setting'. Hierin delen we een aantal inspiratie-opstellingen om te inspireren. Op deze pagina vind je de laatste maar ook de eerde uitgebrachte whitepapers. 
Nieuw: Fundamentals
Gemakkelijk kiezen met de presets van Fundamentals. Fundamentals is een multiflexibel en multifunctioneel kastsysteem. Even tijdloos als opvallend. Laat je creativiteit de vrije loop. Met de presets heb je vele voorgestelde keuzemogelijkheden in formaat, het aantal vakken, deurtjes, legplanken en functionele inbouwelementen.
Nieuw: Casual

Kenmerkend voor de Casual is de knik in de rugleuning die je als het ware omarmt. Nog voordat je gaat zitten, geeft de stoel je al een gevoel van comfort. De serie Casual is multifunctioneel. Door de grote variatie aan verschijningsvormen en onderstellen kan de stoel op bijna elke plek worden ingezet: vergaderruimtes, ontmoetingsplaatsen, winkels, wachtruimtes of de thuiswerkplek.

Nieuw: Z-barstool
Deze barkruk pak je er snel en gemakkelijk even bij. De Z-barstool is een barkruk die in diverse settings is toe te passen. Met zijn robuuste maar toch lichte uitstraling past hij overal bij!
Productbrochures

Lande presenteert met trots nieuwe producten in de nieuwe Lande kleuren. We breiden uit onze collectie met de Fundamentals, Casual en Z-barkruk. Alles is te vinden in onze productbrochures, compleet met een eco paspoort, waarin u alles kunt lezen over de duurzaamheid van deze producten.

Collectie

Alles wat een ruimte vraagt. In een fijne werkomgeving is ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning, werken en gastvrijheid.

 Bibliotheek HR/3D

 In de Lande HR/3D-bibliotheek kan je terecht voor HR-beelden en 3D-files van de Lande-collectie. Log in of registreer eenmalig. Zodra je je nieuwe account hebt aangemaakt, krijg je een bevestigingsmail. Hierna heeft u direct toegang.