Lande | Fabrikant projectmeubels voor projectinrichting

Lande verbindt

Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat een stap verder gaat. Met de juiste vakmensen bieden we je de juiste creatieve interieur oplossingen. Met Lande projectmeubilair creëer je de optimale werkomgeving.

Voor het complete traject van projectinrichting ben je bij Lande aan het goede adres. Van ontwerp en visualisatie door onze studio, tot inrichting met projectmeubels en plaatsing van maatwerk meubilair bij de eindklant. Het gehele proces gebeurt bij Lande in eigen beheer.

 

Van olie tot beits

Meer over vakmanschap

 

Van poedercoating tot natlak

Meer over vakmanschap

 

Laat je adviseren

Neem contact op


Ons nieuwe samen

Lande staat voor werkomgevingen die aansluiten bij het nieuwe normaal. Werkomgevingen die creativiteit en productiviteit stimuleren. Het loslaten van werk als statussymbool en het omarmen van werk als een verrijking van het leven. Een grote rol daarbij spelen: ontmoetingen, kennis delen, vrijheid in creativiteit, co-creatie en talenten ontwikkelen.

Lande staat voor de optimale werkomgeving waar mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. We willen focussen op de wensen en uitdagingen van het bedrijf en de ontwikkeling van haar werknemers. We onderscheiden hiervoor 8 settings waar werknemers bepaalde skills kunnen ontwikkelen: presenteren; concentreren; discussiëren; ontmoeten; brainstormen; ontspannen; werken en gastvrijheid.

Sterke materialen

Snel en gemakkelijk schakelen. Ons gehele productieproces gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en op korte termijn je ideeën realiseren.

Over onze studio

Schuim in de perfecte vorm

De allerbeste kwaliteit schuim gebruiken we voor onze producten voor het ultieme zitcomfort. Ervaar het zelf en test het met een meubel op zicht. Neem contact op over ons zichtpakket, we helpen je graag verder.


Contact

Collectie
Uw project succesvol inrichten met modulaire meubels? Succesvolle projectinrichting? Bij Lande bent u aan het juiste adres voor banken, fauteuils, concentratie-units, zaalstoelen, stoelen, tafels, verlichting en kasten.
Referenties
Inrichtingen van activity based offices, kantoren, scholen, kantines, een ziekenhuis, crematorium en meer projectinrichtingen. De mooiste realisatie foto's van succesvolle projectinrichtingen!
Services
Als Lande dealer profiteert u van diverse services die wij bieden.