Hospitality

Hospitality

Bij de projectinrichting van kantines en bedrijfsrestaurants staat alles in het teken van gastvrijheid. Wij helpen je een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt en direct op zijn gemak is. Een ruimte waar mensen elkaar graag ontmoeten, rustig kunnen lunchen, brainstormen, ontspannen en hun energie weer opladen tijdens een drukke werkdag.

Onze collectie projectmeubilair is duurzaam en volledig in eigen huis geproduceerd. Volgens onze klanten blinkt Lande uit in afwerkingsmogelijkheden, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Daar zijn we trots op. Net als op de projecten die we realiseerden, deze delen we graag met jou ter inspiratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We komen graag hierover met je sparren.

Bed and Breakfast Glashütte

De ontvangstruimte en bar van Bed+Breakfast Glashütte in Bärnbach (Oostenrijk) werd ingericht met de Cheek tafels en banken. Voor de kamers werd de Cabinet 45 geleverd.

Scheldestromen
Bij het Waterschap Scheldestromen in Goes werd het bedrijfsrestaurant voorzien van Cheek statafels, X-Ray barkrukken en veel meer Lande meubels.
Prime Vision
Bij Prime Vision staan in het Grand Café staan onder andere onze Jami 4-poot stoelen en X-Ray barkrukken naar het ontwerp van onze studio.