Onderwijs

Onderwijs

In het onderwijs is het belangrijk een ruimte te creëren waarin het prettig leren en werken is. Een ruimte waar iedereen zich op zijn gemak voelt en geprikkeld wordt om het beste uit zichzelf te halen. Een goede inrichting draait niet alleen om de juiste producten, maar zeker ook om de beleving van de leerlingen en het onderwijzend personeel.

Onze collectie projectmeubilair is duurzaam en volledig in eigen huis geproduceerd. En volgens onze klanten blinkt Lande uit in afwerkingsmogelijkheden, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Daar zijn we trots op. Net als op de projecten die we realiseerden, deze delen we graag met jou ter inspiratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We komen graag hierover met je sparren.

Commanderij College
Maatwerktribunes zijn ideaal op scholen. Bijvoorbeeld voor presentaties, lessen of bijeenkomsten. De interieurbouwers bij Lande hebben alles in huis om een maatwerktribune volledig naar wens te maken. Daar weten ze bij het Commanderij College nu alles van!
Nova College
In de nieuwe kantine creëerden we verschillende zones: om te eten, overleggen of te relaxen. Iedere zone kreeg zijn eigen meubilair, precies afgestemd op het gebruik in die zone. Nu is de kantine een fijne plek waar studenten kunnen lunchen, ontmoeten en samenwerken.
Valuascollege
Bij het Valuascollege in Venlo zijn de kantine, de aula en bibliotheek ingericht met Lande meubilair. Onze meubels blijken uitstekend geschikt als schoolmeubilair.