1st Class overlegplek | Concentratie werkplek | Lande
1st Class 1-zits

1st Class 1-zits

Creëer je overleg ruimte of werkplek zonder afleiding

1st Class 1-zits

De 1st Class 1-zits kan ingezet worden als concentratie werkplek, wachtbank, divider, loungebank, of met twee tegenover elkaar als akoestische overlegplek. Deze luxe divider-loungebank zit uitstekend, heeft gecapitonneerde wanden en is in verschillende kleuren en combinaties te krijgen. Door het ranke onderstel en de strakke stoffering blijft de 1st Class elegant en luchtig.

Afgeschermd overleggen
De 1st Class biedt mogelijkheden om een eigen omgeving te creëren. Als loungeplek, divider, individuele wachtbank of gekoppeld in een rij, open en gericht op de omgeving. Wil je overleggen, of gewoon even kletsen dan maak je snel een eigen kamer door twee elementen tegenover elkaar te zetten.

1st Class U-opstelling
Daarnaast is er voor de akoestische 1st Class bank een tussenwand (met of zonder tafel) toegevoegd. Met de 1st Class tussenwand kun je gemakkelijk twee 1st Class banken koppelen tot een U-opstelling.

Foto's

Specificaties

Onderstel
1st Class heeft een rank, metalen onderstel van vierkante koker. Deze kan uitgevoerd worden in een standaard poedercoatkleur. Of in chroom. Met vier stelvoetjes staat 1st Class altijd stabiel en recht.

Stoffering
Een gestoffeerde ombouw en een gestoffeerd interieur met een duurzame en comfortabele zit. 1st Class kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Echter om de stoffering van het interieur strak te houden wordt een stof met rek aanbevolen. Minimale stofbreedte is 140cm. Stoffering in leer is mogelijk al zullen er dan extra stiknaden noodzakelijk zijn. Duostoffering is mogelijk.

Zithoogtes
2 mogelijke zithoogtes:
43 cm & 46 cm. 

Armlegger
Losse of vaste armlegger mogelijk.

Tussenwand
Voor de akoestische 1st Class bank is een tussenwand (met of zonder tafel) beschikbaar. Met de 1st Class tussenwand kun je gemakkelijk twee 1st Class banken koppelen tot een U-opstelling.

Tafel
De tafel is standaard uitgevoerd in 24 mm multiplex met een laminaat A toplaag. Tegen een meerprijs is deze ook mogelijk in laminaat B of in fineer.
 

Elektrificatie
Netbox join: een voordeel van de netbox join is dat deze gemakkelijk is te monteren op elke gewenste plek onder de 1st class. 

Gedemonteerd geleverd
1st Class wordt gedemonteerd geleverd. Indien dit bij de order wordt aangegeven, kan deze ook gemonteerd geleverd worden.


Verpakking
Alle modellen worden zorgvuldig verpakt en gedemonteerd vervoerd.
Verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk retourgenomen en opnieuw gebruikt.

Bekijk de specificaties   bekijk het collectieboek   bekijk de stalen


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL

Maak een afspraak

Gerelateerde modellen