Projectbank MC Sofa System | Wandbank | Lande
Projectbank en wandbank MC Sofa System

MC Sofa System

Visueel krachtig, prachtig langs een wand en vrij in de ruimte

Projectbank en wandbank MC Sofa System

Projectbank en zitbank voor op kantoor of toch een in de horeca? Met de MC Sofa kun je alle kanten op. Deze bank kan tegen een wand, in een opstelling of met de ruggen tegen elkaar geplaatst worden. De MC Sofa System kan eindeloos gekoppeld worden. Op deze wandbank kun je bijvoorbeeld een lekker hapje eten in de kantine of horeca, maar de MC Sofa is ook te gebruiken als kantoorbank om op te brainstormen of als open werkplek. Of als wandbank in een wachtruimte of in de kantine van een school.

 

Wandbank of als losse bank
Visueel krachtig, prachtig langs een wand en vrij in de ruimte. De hoge rugleuningen geven comfort en zorgen voor betere afscherming van geluid. Dit kun je nog versterken met de stoffering en verschillende afwerkingen.

Foto's

Specificaties

De MC sofa is een wagonbank met een eenvoudig design en heel veel mogelijkheden. Als basis zijn er een aantal vaste items, waarmee u naar behoefte kunt variëren. Ook in de afwerking is er een ruime keuze om de bank een persoonlijke uitstraling te geven. De strakke stoffering kan in meerdere kleuren.
 

Details 
Vrijstaande elementen worden voorzien van een gestoffeerde achterwand. De elementen kunnen ook met de ruggen tegen elkaar aangeplaatst worden. 
 

Materialen 
De solide romp van MC Sofa System is opgebouwd uit formaldehydevrije spaanplaat en multiplex. Vormschuim en een laag dacron in combinatie met een ingenieus gatenpatroon waarborgt een goed comfort voor jaren. De multiplex plint is watervast. Een royale dweilbeurt geeft dus geen probleem. Indien bij bestelling voor de plint geen laminaatkleur wordt aangegeven, zal standaard L66 geleverd worden.
 

Opties 
Een 230V contactpunt kan ingebouwd worden in de plint. De zijkant wordt standaard afgewerkt in laminaat uit de standaard laminaatcollectie. Optioneel kan worden gekozen voor een afwerking in fineer of gestoffeerd. 
 

Afmetingen 
Hoogte: 920/1170 mm.  
Breedte: 800/1000/1200/1400/1600/1800/2000 mm (maatwerk op aanvraag). 
Diepte: 630 mm. 
Diepte vrijstaand: 650 mm. 
Zithoogte: 480 mm. 

 

 

Bekijk de specificaties   bekijk het collectieboek   bekijk de stalen


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL

Maak een afspraak

Gerelateerde modellen