Akoestische werkplek voor open kantoor | Rondo Uno | Lande
Akoestische werkplek Rondo Uno

Rondo Uno

Akoestische werkplek

Twee Rondo Unos werkplekken geschakeld

Akoestische werkplek, stilte werkplek om op kantoor in alle rust te werken, bellen of concentreren. In een open kantoor kun je met de Rondo Uno concentratie werkplek zonder gestoord te worden werken, bellen.

Met één stap de dynamiek van de omgeving veranderen. Van drukte naar rust in deze akoestische werkplek. Ook bij het nieuwe werken zoeken mensen naar plekken waar ongestoord telefonisch overleggen, ongestoord werken of rustig bellen mogelijk is. De Rondo Uno biedt die plek.

Open kantoor
Met de Rondo Uno kun je een open kantoor of ruimte naar wens indelen. Zonder afbreuk te doen aan de openheid. Deze concentratie unit kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. De Rondo is ontworpen door designer Michiel van der Kley.

Foto's

Specificaties

Rondo Uno Piccolo en Grande
De Rondo Uno is beschikbaar in 2 verschillende groottes: de Rondo Uno Piccolo (breedte en diepte 123 cm) en Grande (breedte en diepte 158 cm). De Piccolo heeft een hoekwerkblad van 61 cm, de Grande een recht werkblad van 85 cm diep.
 

Hoogtes
Beide Rondo Uno modellen zijn beschikbaar in 3 verschillende hoogtes: 110 cm, 144 cm en 165 cm.
 

Werkbladen
25mm MDF met standaard laminaat A toplaag en ABS randafwerking (laminaat B tegen meerprijs) of 25mm massief eiken in standaard Lande olieafwerking.
 

Elektrificatie
Elektrificatie met GST18 maakt het geheel plug and play. Als optie een elektrificatie-balk in massief eiken met 1-spot elektrificatie.
 

Stoffering
Rondo kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Voor een optimaal akoestisch effect adviseren we een stof met de juiste akoestische eigenschappen. Verschillende stoffen voor rug ten opzichte van de wand op aanvraag. Wij adviseren de stoffen Silverguard, Boltaflex, Advantage, Blazer, Lana, Glade Smooth en Artifort Selecte.

 

Bekijk de specificaties   bekijk het collectieboek   bekijk de stalen


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL

Maak een afspraak

Gerelateerde modellen