Rondo Divano 2- of 3-persoons bank | Akoestische bank voor open kantoor | Lande
Rondo Divano

Rondo Divano

Akoestische wacht- en overlegbank

Rondo Divano

Akoestische overlegplek, overlegbank voor op kantoor waarmee je in alle rust kunt overleggen of vergaderen. In een open kantoor kun je met de Rondo Divano 2 of 3-persoons overlegbank zonder gestoord te worden overleggen en creëer je eenvoudig een akoestische overleghoek met twee Rondo Divano’s tegenover elkaar.

Ongestoord overleggen
Met één stap de dynamiek van de omgeving veranderen. Van drukte naar rust in deze akoestische overlegplek. Ook bij het nieuwe werken zoeken mensen naar plekken waar ongestoord telefonisch overleggen, ongestoord overleggen of rustig vergaderen mogelijk is.

Open kantoor
Met de Rondo Divano kun je een open kantoor of ruimte naar wens indelen. Zonder afbreuk te doen aan de openheid. Deze concentratie unit kan in principe in elke stof gestoffeerd worden.

Foto's

Specificaties

Divano 1 en 2
De Rondo Divano is beschikbaar in 2 verschillende breedtes: de Rondo Divano 1 met een breedte van 123 cm (2-persoons bank) en Divano 2 met een breedte van 178 cm (3-persoons bank).
 

Stoffering
Rondo Suono kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Voor een optimaal akoestisch effect adviseren we een stof met de juiste akoestische eigenschappen. Verschillende stoffen voor rug ten opzichte van de wand op aanvraag. Wij adviseren de stoffen Silverguard, Boltaflex, Advantage, Blazer, Lana, Glade Smooth en Artifort Selecte.
 

Plint
Rondo is voorzien van een stalen plint welke in P57 (gray Ral 7021 structuur) of P53 (tele grey Ral 7047 structure) gepoedercoat wordt.

Bekijk de specificaties   bekijk het collectieboek   bekijk de stalen


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL

Maak een afspraak

Gerelateerde modellen