Maatwerk meubels | Op maat gemaakt meubilair | Lande

Maatwerk projectinrichting

Met ons maatwerk bieden we je altijd een passende oplossing. Maatwerk begint bij inspiratie. Als vertrekpunt voor je projectontwikkeling delen we daarom graag een aantal maatwerkprojecten met je. Lande heeft alles in eigen huis om te ondersteunen bij het complete traject van ontwerp, visualisatie tot productie. En daar gaan we heel ver in. Wij gaan flexibel, oplossingsgericht en inspirerend te werk om voor jou de beste oplossing te creëren.

Onze collectie projectmeubilair is duurzaam en volledig in eigen huis geproduceerd. Volgens onze klanten blinkt Lande uit in afwerkingsmogelijkheden, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Daar zijn we trots op. Net als op de projecten die we realiseerden, deze delen we graag met jou ter inspiratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We komen graag hierover met je sparren.

Angro BV
Maatwerk-pantry, compleet met professionele apparatuur voor uw kantoor, kantine of bedrijfsrestaurant. Lande ontwerpt, produceert en plaatst maatwerk-pantry's. Jouw pantry wordt volledig naar jouw wensen ontworpen en geproduceerd.
Valuascollege
Bij het Valuascollege in Venlo zijn de kantine, de aula en bibliotheek voorzien van Lande meubilair. Onze meubels blijken uitstekend geschikt als schoolmeubilair.
Waterschap

Bij het Waterschap Scheldestromen in Goes werd het bedrijfsrestaurant voorzien van Cheek statafels, X-Ray barkrukken en veel meer Lande meubels.