Technology | Technologische toepassingen in meubels | Lande

Technologische toepassingen

Draadloos opladen, geïntegreerde beeldschermen, stroompunten en andere aansluitingen. Lande biedt naast een uitgebreide collectie meubelen ook de mogelijkheid om technische hulpmiddelen te integreren in onze meubels zoals oplaadpunten en diverse oplossingen voor beeldschermen. Technologie die een nieuwe manier van werken in gang zet. Goed voor de ontwikkeling van het bedrijf en de werknemer.

Met de technologische hulpmiddelen houden we altijd oog voor toegankelijkheid en het praktisch gebruik en onderhoud. We adviseren, ontwikkelen en ondersteunen in deze materie.

Contact

+31(0)73 658 00 50

info@lande.nl


}}
Draadloos opladen
}}
Beeldschermen integreren

Een oplaadpunt in een bureau, overlegtafel, 1st Class of ander meubel zodat telefoons of tablets draadloos opgeladen kunnen worden. Zo'n oplaadpuck kan onzichtbaar verwerkt worden of stijlvol geïntegreerd in het meubel. Zonder de toplaag of de stof te beschadigen. De tafel blijft een tafel zoals deze bedoeld is maar dan met extra functie.


Oplaadpuck

Bij Lande kiezen we voor wireless charging via een high-end puck die:

  • 7 spoelen heeft in plaats van 1. Zodat er een ruim oppervlak is om te connecten;
  • beveiligd is tegen oververhitting;
  • herkent als er een metalen voorwerp op tafel ligt.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Lande kan in diverse meubelen schermen inbouwen of een meubel rond een beeldscherm op maat maken. Lande heeft ervaring met diverse oplossingen voor beeldschermen:


  • stijlvolle glazen wanden met geïntegreerd beeldscherm;
  • ingebouwde presentatieschermen geïntegreerd in de Rondo Quatro Cinema;
  • ingebouwde schermen in kasten of tafels met tv-lift voor bijvoorbeeld videoconferencing.

Onze schermen zijn draadloos te bedienen of via HDMI kabel aan de voorzijde. De schermen in een wand kunnen 'verstopt' worden achter een rookglazen paneel waardoor het uitgeschakeld scherm nauwelijks zichtbaar is.


Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

}}
Stroompunten
}}
USB-, HDMI- of UTP-aansluitingen