Re-setting

Re-setting

De manier van werken, leren en samenkomen, is continue in beweging. Wij inspireren je graag met ons magazine ‘Re-setting’ over hoe onze Lande meubels in te zetten zijn voor de verschillende werkomgevingen. In elke editie behandelen we weer een nieuw thema.

En resetten we diverse ruimtes waarin je kunt presenteren, overleggen, concentreren, vergaderen, ontmoeten en brainstormen.Ontdek elke keer weer inspirerende settings en planningsvoorbeelden die inspelen op de (huidige) behoeften. 


Nieuwste Re-setting   

Wij, van Lande, hebben een nieuw kantoor waar we (weer) elke dag samenkomen en onze cultuur tot leven komt. In de Re-setting leiden we je rond in ons nieuwe kantoor. Laat je inspireren door de diverse settings waarin je kunt focussen, samenwerken en samenkomt. 

Ontdek een concept voor kantoor die eenheid brengt tussen hospitality, social en collaboration. Onze ontwerpstudio ontwierp drie zones voor een kantoor waarbij de visie, missie, waarden en huisstijl van de opdrachtgever zijn meegenomen.

In deze Re-setting vind je alle inspiratie voor een veilige en prettige werkomgeving. Deze keer is een glansrol weggelegd voor onze Fundamentals, een kastsysteem dat uitblinkt in creativiteit en veelzijdigheid.

In deze editie staan brainstormen en outdoor centraal. Settings voor zowel binnen en buiten die geschikt zijn voor presentaties, concentratie, werk, discussies, ontmoetingen en samen aan tafel.

Hoe breng je mensen weer samen, maar wel op veilige afstand? Wij barsten van de ideeën. In de eerste editie van de Re-setting delen we een aantal inspiratiesettings voor het creëren van een veilige ontvangstruimte en thuiswerkplek. 
Re-setting 6
Je kunt weer een nieuwe inspirerende Re-setting van ons verwachten. Heb jij een goed idee voor een onderwerp? Laat het ons weten. 
 

Geef je ideeën de ruimte

 

Laat je inspireren

BEKIJK COLLECTIE

 

Bezoek onze showroom

MAAK HIER JE AFSPRAAK

We helpen je graag verder

Wij werken aan een duurzame toekomst. Daarom produceren we volledig in-house vanuit Schijndel (NL), Lanaken (BE) en Bursa (TR). Met onze kwaliteit en vakmensen staan we samen sterk in de anderhalvemetereconomie. Met Lande en Artifort meubels creëer je een veilige omgeving voor iedereen – zonder afbreuk te doen aan de stijl en sfeer. In een fijne werkomgeving is ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning, werken en gastvrijheid.

Als vertrekpunt voor de projectontwikkeling delen we graag inspiratiesettings met je. Samen vinden we altijd de beste oplossing: van handige bijschuiver tot modulaire bank. Precies waar de ruimte om vraagt. Je hebt bij ons de keuze uit een brede collectie met uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, alles volledig duurzaam geproduceerd.


Contact   

Verkooppunten

Onze meubels zijn exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Alle meubels zijn te bezichtigen in onze showroom in Schijndel.