Let’s stay connected!

Het is tijd voor een re-set. Ook in de werkomgeving. In deze Re-setting vind je alle inspiratie voor een veilige en prettige werkomgeving. Met alle ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning en werken. Collega’s zoeken elkaar weer op. Daarvoor is verbinding nodig. Om kennis en ideeën te delen, elkaar te inspireren en enthousiasmeren.

Met een brede collectie Lande en Artifort meubilair met ontelbare afwerkingsmogelijkheden, alles volledig duurzaam en in eigen huis ontwikkeld. Daag ons gerust uit, wij zien overal mogelijkheden en denken graag met je mee.


Lees hier de Re-setting    Bekijk hier de eerdere uitgaves

 

Geef je ideeën de ruimte

 

Laat je inspireren

BEKIJK COLLECTIE

 

Bezoek onze showroom

MAAK HIER JE AFSPRAAK

We helpen je graag verder

Wij werken aan een duurzame toekomst. Daarom produceren we volledig in-house vanuit Schijndel (NL), Lanaken (BE) en Bursa (TR). Met onze kwaliteit en vakmensen staan we samen sterk in de anderhalvemetereconomie. Met Lande en Artifort meubels creëer je een veilige omgeving voor iedereen – zonder afbreuk te doen aan de stijl en sfeer. In een fijne werkomgeving is ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning, werken en gastvrijheid.

Als vertrekpunt voor de projectontwikkeling delen we graag inspiratiesettings met je. Samen vinden we altijd de beste oplossing: van handige bijschuiver tot modulaire bank. Precies waar de ruimte om vraagt. Je hebt bij ons de keuze uit een brede collectie met uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, alles volledig duurzaam geproduceerd.


Contact   

Inspiratie om te resetten
Wij helpen je om de omgeving snel opnieuw in te richten. Veilig volgens de regels, maar wel uitnodigend en vertrouwd. Dankzij onze eigen productielocaties kunnen wij daarin snel en gemakkelijk schakelen. Want we hebben alles in huis om je te ondersteunen bij het volledige traject van projectontwikkeling.
Voor de volgende generatie
Bij Lande werken we actief aan een duurzame toekomst. Iedere dag opnieuw, in alles wat we doen. We produceren onze volledige collectie in eigen beheer, uitsluitend met hoogwaardige materialen. Die zorg voor toekomstige generaties vinden wij als familiebedrijf heel vanzelfsprekend. Onze meubels gaan generaties lang mee: ze blijven mooi en on trend.
Let's connect
Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie met concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels en biedt daarnaast maatwerkmeubilair zoals balies aan. Met Lande projectmeubilair creëer je de optimale werkomgeving.
Verkooppunten

Onze meubels zijn exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Alle meubels zijn te bezichtigen in onze showroom in Schijndel.