Services | FAQ - Bibliotheek HR/3D - Documentatie - Service vragen | Lande
We helpen je graag verder

Service vinden we vanzelfsprekend enorm belangrijk. Onze serviceafdeling helpt je hierbij graag verder. Bij Lande werken we met hoogwaardige producten en besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels. Mocht je desondanks toch problemen ondervinden, neem dan gerust contact met ons op via het serviceformulier.


Servicevraag

Een breed scala afwerkingen

Je hebt bij ons de keuze uit een brede collectie met uitgebreide keuze aan afwerkingen, alles volledig duurzaam geproduceerd. Op stoffenkiezer.nl vind je onze stoffen en in onze stalenmap bieden we je een overzicht van de diverse afwerkingsmogelijkheden.Stalenmap aanvraag

Offerte- en bestelsysteem

Als Lande dealer heb je de mogelijkheid om online je offerte aan te vragen, je bestelling door te geven, een bepaald model te reserveren om ter bezichtiging te ontvangen of online je service aanvragen in te dienen. Voor het bestelsysteem heb je wel een account nodig. Nog geen account? Vraag deze dan via het contactformulier aan.

3D/HR Bibliotheek
In onze 3D/HR Bibliotheek vind je van al onze modellen 3D bestanden en HR afbeeldingen voor gratis gebruik. Registreer gratis.
Zichtpakket

Belangstelling voor een bepaald meubel uit onze collectie? Vraag dan dat model op zicht aan.

Veelgestelde vragen

De levertijd varieert per meubel en is op dit moment ongeveer 8 weken. De exacte levertijd ziet u in de order bevestiging die u krijgt na uw bestelling.

Ja natuurlijk! Via onze dealers kunt u al onze producten bestellen. Bekijk onze verkooppunten voor een dealer bij u in de buurt of neem contact met ons op, dan zoeken wij de dealer bij u in de buurt.

Niet iedere stof is geschikt voor elk model, bijvoorbeeld omdat de stof niet over voldoende rek beschikt om de vormen van het meubel te kunnen volgen. Op de collectiepagina's kunt u zien welke standaard stof per model geschikt is. Mocht de door u gewenste stof niet in de standaard collectie zitten, neem dan contact met ons op of de gewenste stof mogelijk is op het gewenste meubel.

-