Introductie flexibel keukensysteem Zok op Design District 2019

Impressie van het flexibele keukensysteem Zok

Op Design District 2019 zal Lande voor het eerst het flexibele keukensysteem Zok presenteren. Zok is het nieuwe modulaire, losstaande keuken systeem van Lande. Zok bestaat uit een stoere, robuuste tafel welke uitgebreid kan worden met lades en diverse inbouwapparaten. Voor het eerst te zien tijdens Design District van 5 t/m 7 juni op Lande stand V80 (in de Tearoom van de Van Nelle Fabriek).


Meer informatie over Zok kunt u vanaf 1 juni downloaden op de perspagina en de collectiepagina van Zok.


Spinner High en Dock countertafel

Naast de Zok presenteert Lande op Design District ook de Spinner High barkruk en de Dock countertafel. De Spinner High is de grote broer van de kleine Spinner uit de Lande collectie. Beide zijn ontworpen door Nederlands design talent Nic Roex.

Daarnaast wordt in Rotterdam de Dock countertafel voorgesteld. De Dock countertafel is de 90 cm hoge variant van de Dock tafel. Aan de Dock countertafel kan plaatsgenomen worden op in hoogte verstelbare barkrukken zoals de Spinner High.

Flatlands, Pico, Petram en Rondo

Tevens zal Lande tijdens Design District 2019 ook enkele onlangs gelanceerde meubels presenteren op het hoogste punt van de Van Nelle Fabriek. Denk daarbij aan diverse fraaie en opvallende uitvoeringen van de Flatlands, Pico, Petram en Rondo.

Meer informatie over alle nieuwe modellen kun je vinden op de collectiepagina's.


Heb jij al gratis toegangskaarten?

Wij mogen onze relaties gratis toegang geven tot Design District 2019, t.w.v € 20. Dus registreer je snel via onderstaande link en ontvang een gratis toegangskaart, als je dat nog niet gedaan hebt.

Registreer je hier voor gratis toegang

We hopen je te ontmoeten op onze stand V80 tijdens Design District 2019!

Lees meer over Lande op Design District op onze website


Schijndel, 15 mei 2019Design District 2019 logo
Spinner High barkruk
Dock countertafel