Openbare ruimtes

Openbare ruimtes

De inrichting van de openbare ruimte vraagt vaak om een maatwerkoplossing. Daar draaien we bij Lande onze hand niet voor om. Laat je inspireren door de maatwerkprojecten die we eerder realiseerden. En daag ons gerust uit met je eigen ideeën en wensen. Wij denken daarin graag met je mee. Want Lande heeft alles in eigen huis om te ondersteunen bij het complete traject van ontwerp, visualisatie tot productie.

Onze collectie projectmeubilair is duurzaam en volledig in eigen huis geproduceerd. Volgens onze klanten blinkt Lande uit in afwerkingsmogelijkheden, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Daar zijn we trots op. Net als op de projecten die we realiseerden, deze delen we graag met jou ter inspiratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We komen graag hierover met je sparren.

SportQube
De sportaccommodatie SportQube kreeg een frisse uitstraling met Club, Slick en Cheek tafels, Jami stoelen en meubels als de Dots Up, Dots en T-pad bijzettafels van Lande.
Huis van de gemeente

Bij de Gemeente Wijk bij Duurstede hebben we onder andere een mooie opstelling met 1st Class banken in de hal van het gemeentehuis geplaatst.

VU Medisch Centrum
Bij het VUmc A'dam werd het nieuwe onderkomen van de Stichting Gastenverblijven met Lande meubilair ingericht. Dit in samenwerking met Alphons Trossèl Interieur en Architecten Bureau.