Over Lande | Visie - Vakmanschap - Vacatures – Nieuws - Verkoop

Lande brengt mensen samen

Met ons designmeubilair creëer je overal een fijne omgeving. Waar mensen elkaar opzoeken voor inspiratie, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. Waar iedereen als vanzelf het beste uit zichzelf haalt. Omdat de omgeving klópt, prettig en vertrouwd voelt en perfect past bij de sfeer en stijl van de organisatie.

Lande brengt mensen samen bij het vergaderen, brainstormen, ontmoeten, presenteren etc. We denken oplossingsgericht met je mee, brengen je steeds nieuwe inspiratie voor projectontwikkeling en staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen. Daag ons dus gerust uit, wij zijn er klaar voor om ook voor jou de perfecte oplossing te creëren!


Bekijk Lande brochure   

Flexibel voor een perfect eindresultaat
We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord. 
Oplossingsgericht met de juiste kwaliteit
We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels.
Laat je inspireren door onze settings
Onze focus ligt altijd op jouw wensen en uitdagingen en op de ontwikkeling van jouw medewerkers. We onderscheiden hiervoor 8 settings: ontmoeting, gastvrijheid, dialoog, presentatie, brainstorm, concentratie, productiviteit en spel. Benieuwd hoe we deze vertalen in onze collectie?
Voor de volgende generatie

Als vooruitstrevend Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis doet Lande er alles aan om de milieu-impact van onze activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken. Aandacht en zorg voor de belangen van toekomstige generaties, dit vinden wij als familiebedrijf erg belangrijk.

Meer over duurzaamheid

Over Lande Family

Lande Family is een Noord-Brabants familiebedrijf in de meubelindustrie. Lande Family ontwerpt, produceert en verkoopt meubelen voor vier sterke merken: Artifort, Lande, Pörtner en Zwaardvis.

Meer over Lande Family