Referenties | Inrichtingen met Lande meubilair | Lande

Kantoorinrichting

Kantoor is de plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Waar ze elkaar inspireren, met elkaar overleggen, netwerken, presenteren, geconcentreerd werken, samenwerken en grootse prestaties neerzetten. Dat werkt het best in een omgeving die ze op de juiste manier prikkelt en samenbrengt. Een omgeving die prettig en vertrouwd voelt en perfect past bij jouw bedrijf. Kortom, een omgeving die klópt.

Onze collectie projectmeubilair is duurzaam en volledig in eigen huis geproduceerd. En volgens onze klanten blinkt Lande uit in afwerkingsmogelijkheden, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Daar zijn we trots op. Net als op de projecten die we realiseerden, deze delen we graag met jou ter inspiratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We komen graag hierover met je sparren.

De creatieve afdeling

Bij De Creatieve Afdeling realiseerden we twee creatieve ruimtes met Toro's en de Ping tafel. Ook richtten we het kantoor in met Aluxx tafels en 6 Degrees kasten.
Chargepoint
Voor de inrichting van het eerste kantoor van ChargePoint in Amsterdam, mocht Lande divers meubilair leveren voor partner L&N kantoor- en projectinrichting. 
Havenhuis Antwerpen
Samen met onze dealer Forum Office, Palmberg en interieur-architect Kurt van Overbeke hebben we het Nieuwe Havenhuis in Antwerpen ingericht.