Lande | Fabrikant projectmeubels voor projectinrichting

Altijd een passende oplossing

Van het bedrijfsleven en onderwijs tot de openbare ruimte en hospitality; voor iedere omgeving vind je samen met ons een passende oplossing, Lande staat voor een optimale omgeving waar mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en verbonden zijn met elkaar. Kortom alles wat een ruimte vraagt. Lande heeft alles in eigen huis om te ondersteunen bij het complete traject van ontwerp, visualisatie tot productie. 

Onze collectie projectmeubilair is duurzaam en volledig in eigen huis geproduceerd. En volgens onze klanten blinkt Lande uit in afwerkingsmogelijkheden, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Daar zijn we trots op. Net als op de projecten die we realiseerden, deze delen we graag met jou ter inspiratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We komen graag hierover met je sparren.


Bekijk impressie projecten video

Kantoorinrichting

Onze kantoorinrichting is gericht op het samenspel tussen producten, ruimtes, mensen en hun netwerken. Functies in het bedrijfsleven en esthetiek komen hierbij tot in ieder detail samen.

Onderwijs

In het onderwijs is het belangrijk een ruimte te creëren waarin het prettig leren en werken is. Waar iedereen zich op zijn gemak voelt en geprikkeld wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Hospitality

Projectinrichting voor elk concept, van bedrijfskantine tot bedrijfsrestaurant. Met ons verrassende meubilair creëren we de ideale totaalbeleving voor jouw gasten. Benieuwd naar onze projecten?

Openbare ruimtes

Met onze producten kun jij het verschil maken voor de verschillende invullingen van een openbare ruimte. Voor het beste resultaat besteden we veel zorg en aandacht aan elk onderdeel van het productontwikkelingsproces, van ontwerp en productie tot de impact op de lange termijn.

Maatwerk projectinrichting
Ben je op zoek naar maatwerkmeubilair voor je projectinrichting? Onze studiomedewerkers en interieurbouwers ontwerpen en produceren maatwerk projectmeubels voor ieder interieurontwerp. Voor het volledige traject, van inventarisatie tot aflevering, ben je bij Lande aan het juiste adres.