Downloads | Download het Lande collectieboek, stalenkaart etc | Lande
Het is tijd om te resetten
Bekijk onze whitepaper 'Re-setting'. In deze online magazines deelden we een aantal inspiratie-instellingen. De laatste editie staat in het teken van brainstormen en outdoor.
Inspiratiesettings in 3D warehouse
Bekijk alle informatie over inspiratiesettings via de pagina Re-setting.
Laat je inspireren op Instagram
Benieuwd naar onze laatste projecten en meubels bekijk ze dan ook op Instagram.
Ontwerpen van het Lande Design Team
Voor het ontwerpen van nieuwe producten tot de ontwikkeling en uitwerking van projecten werken we samen met top ontwerpstudio’s. Maar wist je ook dat ons eigen Lande Design Team verantwoordelijk is voor een aantal ontwerpen van onze producten? Bijvoorbeeld voor onze populaire ateliertafel!
 Een fijne werkplek thuis
Thuiswerken is een belangrijke pijler van de nieuwe economie. We bieden iedereen een thuiswerkplek die niet onderdoen voor de werkomgeving op kantoor. Die ergonomisch en elegant is vormgegeven en een aanwinst is voor het interieur. Inspiratie voor een werkplek thuis mooi in zicht. Bekijk onze Re-setting voor meer informatie.
Maatwerk voor ieder interieurontwerp
Onze studio medewerkers en interieurbouwers ontwerpen en produceren maatwerk meubels voor ieder interieurontwerp. Voor het volledige traject, van inventarisatie tot aflevering, ben je bij Lande aan het juiste adres.
Zok het modulair pantry systeem
Dit is de keuken voor op kantoor. De basis van Zok is het solide metalen frame met modern werkblad. Deze kan uitgebreid worden met alles wat je in een keuken nodig hebt. Spoelbak in het werkblad of plaats een vaatwasser, koelkast, enkele keukenkasten en diepe lades onder het werkblad. Vrij van de vloer, of juist tot de grond.
Onze vernieuwde showroom al gezien?
Bezoek onze showroom voor inspiratie. Laat je inspireren door onze settings concentratie, daloog, presentatie, ontmoeting, brainstorm, productiviteit, spel en gastvrijheid.
Benieuwd naar onze laatste projecten?
Als vertrekpunt voor je projectontwikkeling delen we graag inspiratie met je. Samen vinden we zeker de beste oplossing: van handige bijschuiver tot modulaire bank. Precies waar de ruimte om vraagt. Lande heeft alles in eigen huis om te ondersteunen bij het complete traject van ontwerp, visualisatie tot productie.